lalaalala

Mar 16, 2011

aku dh berubah???

sejak akhir2 ni aku rasa habit shopping aku sudah berkurangan la... 1-2 bulan before kawen lagi dh jadi mcm tu..apasal hah??? patutnya berita baik tapi xbest la...xkan nk pakai brg sama je hari2 hehe belagak plak dh :)

before kawen tu maybe sebab aku asik dok pikir pasal hal2 kawen la kn..nak guna duit banyak...nk bli brg2 kawen tapi pas kawen ni patutnya jadi mcm biasa balik la kan...hahaha kalau dulu pantang masuk shopping complex msti nak masuk kedai kasut...pastu confirm ada yg berkenan la...n of coz la klu dh tersuka tu msti bli punya :P tapi kn skg ni tak macam tu dah...walaupun ada kasut yang cantik tp juz tgk2 je..siap kata kat Mr K-on lagi cantik kan kasut ni...dia pn jwp ya je...testing pakai lagi...tgk cermin pastu letak balik kat tempat asal tanpa ada niat pun nk bli..bagus kan?? waahahaha aku mmg gila kasut dari baju tapi aku mmg gila shopping! handbag, baju, tudung semua mcm tu gak la...klu beli pn bersebab..klu ada kegunaan baru bli..ye ke? aku rasa la haha aku dah tak shopping sakan macam dulu la... TAPI kan...byk betul tapi2 ni....maybe nafsu aku kt benda2 mcm tu dh berkurang tapi nafsu aku kt gadget bertambah hahaha :P habis la Mr-K-on... 

sekarang ni aku nak iphone... dh ada...nak ipad...dh ada gak...dh nk kua plak ipad2...nak upgrade la :P samsung galaxy pn menarik gak.....nak bli camera...lomo ke polaroid ke dlsr ke...apa2 camera la yang canggih n cool sket....nak bli TV LCD/LED/plasma... agak2 bleh dapat tak semua ni?? wahaha..tak agak2 barang yg nk di beli.... :P


tak sabarnya nak pegi bandung bulan Julai nnt...lambat lagi plak :( nak shopping byk2 nnt kat sana..dh plan lama dah... kalau minat nk shopping dh xde rugila aku nanti...kat sana brg outlet kan murah..dari apa yg aku baca dr blogger2 len la...takkan pegi sana nk bli tv plak kot..aishh...

Luv



6 comments:

cik selamah kundang said...

lepas ni mungkin minat nk beli keta lepaih dpt rumah.gila bahaya har har har

eyanne said...

tu la..hg tlg sponsor sket bleh? haha

roeza said...

nangih la beli tv lak kat bandung!:D

eyanne said...

haha cmne nk usung bwk blk nnt huuhu

~ NANA ~ said...

mak oiii....bahaya jugak camtu :P

eyanne said...

haha mmg bahaya! :P