lalaalala

Dec 8, 2010

Pelamin Anganku musnah!

bukan nk citer pasal lagu pelamin anganku musnah by azie tu tapi nk citer pasal pelamin idaman tp tak kesampaian..huuu.. :( 

skg dh giler ngn bunga orkid...so aku pn nak la hantaran..bunga tangan and pelamin gna bunga orkid jgk..tp akak kt butik tu xmo wt plak..... sedih ni...akak tu ckp susah nk cari bunga orkid...hai..kt ATUZ tu belambak kot kak...mcm2 jenis ngn kaler ada kt sana... ni yang rasa nak DIY pelamin sndri ni haha semua nk wt sndri..kang x terbuat sma tu huuhu...paper bag pn blum settle lg ni...

Cantik je kn pelamin kt bawah ni...sgt suka! nnt nk try cari kt area ipoh plak ..xdpt buat kt rumah sendri..wat kt umah K-on pn ok la..harap2 family dia setuju...pengantin pompuan ni sma nk ikut kepala dia je hahaha harap2 adala...aritu pegi survey mcm xde je...tp nnt nk try mintak la... :P



Klu xdapat buat pelamin guna bunga orchid, so kna la cari idea lain kn.... aku suka pelamin kat bawah ni....xmo yang sarat sgt..simple2 sudah..janji cantik kt mata aku huhuhu 

source : Rass Deco

 


perasan tak semua kerusi sama je kn...huhu aku mmg nk yg macam tu...bkn gatai nk dok dekat2 ye tapi nk yg simple je... :P

Luv


10 comments:

CikSyafa said...

my dear, Syafa pun pakai bunga orkid juga ^__^

eyanne said...

CikSyafa: ni jeles ni..nk jgk! huuhu

masmOna said...

Pelamin dari Rass Deco semuanya cantik2 kan? huhu. suka =)

eyanne said...

masmona: a'a sma cntik2!! :)

PurPLe LaDy AiFA said...

yang kat atas tu bunga orkid ek? ingatkan bunga melur yang bg kasi wangi tu. or fairy lights yg kat belakang tue?

suka rass deco!! hehe

eyanne said...

aifa: tahla bunga orchid real or fairy light je huuhu..tp xkesahla jnji de orchid kt tepi tu hhehe

rsnya sma suka Rass deco kot :P

Reen Tart Nenas said...

orked mmg cantek. tp kalau yg fresh, mmg mahal. ari tu ada pegi tanya kat florist. tp mmg gorjes la orked itu. tp x amik, pasal sgt over bajet :(

eyanne said...

Reen: akak kt butik tu pn kata gak klu nk jgk tambah duit lg...msti mahal gile sbb tu x kata ok haha

myatiqah said...

bunga krisan/kekwa lawa weh..aku da usha alrite la nampak simple..

aku minat lily...wohaaaaaaaaaa

eyanne said...

tiqah: xmo! mau orkid jgk haha

lily mahal lor..