lalaalala

Dec 15, 2010

kerja vs penang

Saya suka balik penang tapi saya x suka kerja kt penang... help me! borink nak mampus ni...asik keje...keje...keje...nk blogwalking pn xleh...apatah lg nak update new post..eh ni sempat je...aku curik2 je time boss kua..wahahaha owh sbb tu la entry ni pendek je...nk mengomel saja huhu saya seorg pekerja yang berdedikasi bila kt penang...FB pn jeling2 saja tau haha
ok chow!  satg boss blk trus kantoi...

Luv



5 comments:

cik selamah kundang said...

itu heaven place hang xtau?hahahahaha

PurPLe LaDy AiFA said...

saya saaangatttt la paham perasaan itu! bila di L3 KM6 mahupun di PG5.2, begitu la jdnya.. sebab tu arini eskep di KM3. heaven~ huhu

eyanne said...

selamah: heaven apanya..blk umh sj jd heaven ok huhu

aifa: ha..apa lg p dok kt L1 KM6..de byk cube kosong kt bwh tu..kecoh haaha

cik puan eLy said...

huhuh.. menyelit cket.. ngantuk + boring + sunyi sbb kena zip mulut + xleh nk dgr lagu + xleh men game + xleh men tenet sgt + keje kurang sbb buat decap template je.. hahaha.. ape motif wat decap pwr temp kat PG5.2???

eyanne said...

cik puan ely: kn u kata boss nk ngorat u..sbb tu die soh dtg kje png..ari2 leh tgk ahhaha