lalaalala

Dec 3, 2010

HIV Test

Patutnya semalam dh update pasal ni..tp tenet bengong trus hilang semua bnda yg dh dikarang..tensi tul..
Last Wednesday aku pergi test HIV kat Klinik Kesihatan Kulim ngn K-on.. semua B2B wajib pegi test kn.. dengar kata nk buat test tu ada hari2nya bukan bleh main redah je...so google2 la cari Klinik area Kulim buka hari apa & what time...Hari Khamis je yg bleh dari kul 2.30pm till 4.30pm...sehari je??? Penang 3 hari kot huhu..tah pe2 kn haha sbb sehari je yg leh pegi, so kitorg call dlu..nk buat appointment la sbb takut ramai org..nnt kna tggu lama...dhla kuar time opis hour huhu boss xmarah la sbb keje xbyk dh :P tapi rupa-rupanya hari2 bleh pegi test kt ctu...juz ada time tertentu je...klu xsilap Hari Isnin & Rabu buka dari kul 2.30pm to 4.30pm je...selain hari tu buka dari pagi sampai petang... maybe tuk B2B je kot yg bleh amik test..org len yg sesaja nk pegi test mayb Hari Khamis je kot huhu aku agak je la haha sesape yang nak amik test HIV tu baik call dlu la... ni no nya 04- 4806170 (Kulim je ye..tempt len sila google la)

Time kitorang sampai de 1 pasangan je yg nk buat test...nasib baik..xdela kna tggu lama sgt..xpyh beratur..pegi kaunter tya mcm mn nk amik test HIV dia mintk IC n then bagi borang soh isi...tak payah bayar apa pn...bkn kna byr ke??? huhu arini free kot kitorg pk haha pastu pegi makmal bagi darah...turn K-on dlu baru my turn..tya dia sakit ke...dia jawab sakit jgk...uh! dh takut dh... rupanya tak sakit lgsg pn..ciss! tipah tertipu...tggu xlama la..bape minit je dh siap..org tu soh pegi bilik no 8 plak amik result... then u r done! haha yeay! dh bleh kawen! hey! borang nikah pn tak abis isi lg gatai nk kawen dh huhu

Pic xsempat nak snap sbb dlm kebasahan.. hujan lebat giler time tu..dhla parkin jauh huhu

4 comments:

cik selamah kundang said...

sbb dpt lappy baru tu pasal camtu tuh.hahaha.

cik selamah kundang said...
This comment has been removed by a blog administrator.
eyanne said...

ha btul..sma sbb lappy yg berat nk mampus!

anaztasias aira said...

kulim? tmpt skool lama saya hehehe =)