lalaalala

May 5, 2011

cameron trip

Salam semua... I'm back! poyo je la..mcm ada yg kesah kau ada ke tak ada haha :P

super busy sekarang ni...tak berkesempatan nak update blog..nak blogwalking pn sempat 1-2 blog je... haish..tak baik mengeluh kan tapi memang penat bila berkerja dengan boss yang tak best! aku baru je bertukar boss yang baru...boss lama super duper best sbb ada masa nak update blog haha cepatla abiskan pojek satu ni.. pasni harap tak bekerja dengan beliau lg...

rasa nak pergi bercuti lagi la... tapi mahu ke mana??? Last month pegi Cameron Highland with opismate... aku ngidam nak petik & makan stroberi fresh kat sana :) tak sempat nak cite pasal trip ni pun.. nak cite skang macam dh basi je uhu tapi korang boleh baca dari blog Aifa & CSK diorang sangat rajin, aku yang malas haha I tempek la sket piccas kt sana ok...

Di Ladang Tea Bharat



Di Big Red Strawberry Farm - mahal kat sini... RM40 per kg..2 orang sahaja sekali masuk...



Di Ladang Strawberry Soon Cheong - murah kt sini & stroberi sangat manis! RM25 per kg..semua org boleh masuk sekali ok..best!



Di Avant Chocolate - heaven! kalau boleh semua nak makan kt sini...coklat sedap!



lepas ni mahu ke mana pulak ye???

Sekian...

6 comments:

~ NANA ~ said...

kalo tahu blh kirim strawberry tea...hehehehe

eyanne said...

heehe..u know what I xbli tea lgsg pn! sbb asik sgt ngn stroberi :P

PurPLe LaDy AiFA said...

jum p ape ntah tpt air panas tue. sungkai?

eyanne said...

yup sungkai! ur kekasyfi hati mmg dh plan nk p sn time eppa nk blk kuching nnt haha

cik selamah kundang said...

awat aku tak tgk entri byk sgt ni?hoi hoi

eyanne said...

Tula dok dlm gua lm2 lg haha