lalaalala

May 21, 2011

my custom album pic

Salam semua...

Hari ini nk share some of my wedding pic from my OP. walaupun dh basi hehe sbb OP saya tak berpuas hati ngn kualiti album, so kna buat semula...sbb tu la saya dpt lmbat... OP saya biasa je xdela se gah Saiful Nang ke apa ke hehe beliau adalah abang kepada rakan saya, Firzal namanya... rakan saya yang tolong promote abg dia time saya tgh cari OP...sambil dok belek2 tgk album dia kt blog and FB then why not tanya harga semua kan...sbb beliau adalah abg kepada rakan saya, so kitorg dptla diskaun sket heehe TQ Paan! Korang bleh la tgk kt FB beliau kt sini or sini tapi dh berkurun dh tak update..pehal tah huuhu so baik tgk kn FB je la..apa2 hal pn better contact kt FB je... and sorg lagi bleh tgk kt sini or sini beliau adalah rakan kpd Firzal, Addy namanya! Korang layan je la pic yg tak seberapa ni... saya tak pandai berposing so biasa je la hasilnya ok..






Outdoor





Cukupla tu kot... :P

Sekian...

7 comments:

MiEzA said...

yunx.. jeles kat u..
album kawen i x siap2 lagi.. sudah 4 bulan 20 ari kawen

eyanne said...

Mieza: uiks! ingtkn i yg plg lmbt rupanya u lg lmbt huuhu sbr2 nnt dptla tu :) jgn lupa share ok!

Latika.Dot.Dot. said...

bestnyaaaaaaaaaaaa gamba kawen lawa. tu kat gunung lang kan?

eyanne said...

Latika: yup! Kt gng lang tq dear!

cik selamah kundang said...

bawak maiopis.nak tgk.

eyanne said...

CSK: hoh maleh la berat kot..mai tgk kt umh

cik selamah kundang said...

aku baru tengok.boleh?