lalaalala

May 20, 2011

Kasut Idaman for my wedding!

Salam bloggers!

tgh dok blogwalking ternampak sepasang sepatu merah! oh! I want it for my wedding! tapi too late... dh lepas dh...punya la lama dok mencari kasut merah for my wed.. biasala kan time kita cari memamg susah nak jumpa..time takmo cari senang je jumpa.. redha je lah...


Ni lah kasutnya...cantik kan??? sape2 yang tengah mencari kasut tuk your wedding or any majlis ke bleh la melawat kt sini cantik2 kasut kat cni...

citer pasal kasut aku tak review pn lagi pasal my wedding shoes kn? perlu ke? :P

Okla..short review, Ni kasut aku time nikah & kndri side aku...


Simple je kan...klu tak letak brooch tu lagi la simple...bli kat NOSE je..murah :) merata ceruk shopping complex dh aku cari..last2 beli yang ini jgk heehe brooch tu aku bli murah jgk kt ipoh rasanya RM20 tuk 3 bijik...

For reception kat Ipoh terlupa lak amik pic :( tapi ada pic tuk brg hantaran sbb aku pakai kasut hantaran je tuk my wedding :) Beli kat Lewre di OU rasanya setelah sekian lama mencari... nak kaler merah punya pasal...huuhu


Sekian...

8 comments:

~ NANA ~ said...

tu la...time kita nk mmg slalu takde...tp time kite taknak tu berlambak2 ada...hihihi

MiEzA said...

cantekk..
kalau la sy mampu pakai heels... mesti dah melaram sakan masa wedd day ritu.:)

eyanne said...

Nana: frustla xdpt apa yg nk kn huhu
Mieza: nape xleh pakai heels?

dyn said...

kasut merah tu hot awww!!

eyanne said...

Dyn: kan..mmg hot!

Ms and Mr Red Ribbon said...

wwwa cantik kasut!

eyanne said...

Ms red: u msti suka merah kn hehe

MiEzA said...

x tahan sakit le yunx