lalaalala

Oct 6, 2011

Wedding dress on sale!

Salam semua....

Bukan aku nak jual baju kawen aku pn, sbb aku pun sewa je hahaha tapi Sapa2 yang belum kawen & nak kawen ni pergi la beli wedding dress LYNDA RAHIM tengah ada sale u'ols on 7th, 8th and 9th Ocotber 2011. 50% diskaun. Saja tolong promote haha sebab aku dah terlepas peluang ni kan so just berkongsi dengan rakan2 blogger yang tengah cari baju kawen...mesti ramai yang dh tahu tapi maybe ada yang tak tahu jugak kan? Oh jeles! Semua cantik2! kalau beli kain chiffon sndri pun dah mahal kot plus cost upah lagi. Beli yang macam dress nanti boleh pakai time dinner ke apa ke kn hahah tak pun pas pakai korang jual je lah kalau tak mahu simpan untuk anak cucu hahaha :P

Malas nak tepek pic kat sini. Sapa2 yang rasa nak beli or cuci mata leh tengok kat sini

Sekian

7 comments:

My Life's Journey said...

Salam pekenalan ..mcm best jer ..nanti umi terjah ye .. terima kasih krn bagi info :)

eyanne said...

Salam perkenalan umi! Tq singgah cni :)

~ NANA ~ said...

wow wowwww...tp dh kawen la...hihi

eyanne said...

tu la dear..dh kawen :(

Sanam said...

super lovely blog :)

Day By Diva
Day By Diva

iedayah said...

tgk bju khwin rs cm nk khwin semula je kn dear..huhuhu..mkin lm mkin vogue bju2 pngtin

eyanne said...

iedayah: tu la psl...jeles tau uhu