lalaalala

Oct 3, 2011

Anugerah Terindah....

Salam semua....

Asal balik kampung je mesti dapat pertanyaan dah ada isi belum? sambil pegang2 perut I yang kerempeng ni bila nak berisi pun entah la... rimas pun ada kadang2 tapi aku tahu ramai yang mendoakan aku cepat2 dapat baby kan.. :) Amin!

Tahun ni ramai betul yang dapat baby... bagus betul dapat baby di bulan yang baik & barakah, Ramadhan & Syawal....semoga menjadi ank yang soleh/solehah. mak pak la paling suka anak dapat hadiah & duit raya sekali :P

My Sis in law pun baru dapat anak kedua. Anak lelaki. Yang pertama perempuan, so dah cukup sepasang. Aku pun tumpang happy la walaupun anak sedara je. Wan Qayyum Hakimi Wan Hazman & Wan Humayra Najiha Wan Hazman.

Sama tak muka mereka berdua? Kakak & adik. Sikit punya susah nak amik pic mereka berdua ni. Si Kakak maybe tak dapat terima kenyataan dia sudah ada adik...pasni terpksa berkongsi dengan adik la...tak boleh nak manja2 sangat lagi. Jeles la kan...

Baru berusia 2hari time pic ni di amik

My officemate Eppa&Eppi pun baru dapat baby pertama mereka. Comel sungguh Anis Kaisah An Nasuha betul ke eja/nama ni?


Pic Nasuha banyak tapi kebanyakkn nye tak berapa nak jadi sebab Nasuha asyik gerak2 huuhu Tunggu besar sikit la baru amik pic banyak2 lagi.. lagipun sekarang ni Ibu& baby ada di Johor.

Tetiba mahu anak sendri plak :P Time cari hadiah untuk baby pun rasa excited. Baju baby sgt comey. Geram & rambang mata. Kalau boleh semua nak beli hohoho


Baby Hakimi, tunggu auntie Yan balik ipoh baru dapat hadiah ok... Kakak Yaya pun ada sekali, kang terasa pulak lagi huuhu

Sekian....

8 comments:

~ NANA ~ said...

hehe nanti ada la tu rezeki u...i doakan :)

eyanne said...

Amin... thx Nana :)

PurPLe LaDy AiFA said...

kaisah buat mulut burung nye.. hahah

insya allah yan, x lm lg ade la tu.. aminnn! hehe. tq bg baju comey~ hehe

eyanne said...

mulut mntk susu haha
u r welcome!

cik selamah kundang said...

rileks saja.orang memang suka tnya.

eyanne said...

cik selamah msti slalu kna tya bila nk kawen kn? :P
cpt sket dude! aku xsbq dh ni haha

Liyana said...

same la, asal blk kg je org mule bertanya dah berisi ke, huhu

eyanne said...

Liyana: org mmg asik bertya je kn...abaikan je la :P