lalaalala

Sep 14, 2011

berinai

Salam semua...

Last Thursday aku tolong inaikan my opismate @Atiqah... ingatkan beliau nak lukis2 bagai, tapi rupa-rupanya nak taruk di hujung jari je... I punya excited nak lukiskan hahaha beliau sudah bernikah beberapa bulan yang lps i tak ingt Sabtu lepas kenduri sambut menantu plak di Perak... tapi aku tak dapat menghadirkan diri plak ats sbb busy nak buat preparation untuk open house esoknya... akan di update di lain entry

inilah hasilnya.... cuba teka yang mana satu tangan pengantin? tangan aku tiada dalam gambar.. harap maklum :P aku tukang boh inai je hehe opismate aku sorg lagi, @Atun pun teringin berinai, so aku pn lukiskan sekali... aku tak pandai sgt pn tapi mereka berani mempertaruhkan jari mereka hahaha



cmne inai time aku kawen dulu? aku pun pakai simple je...kat hujung jari jgk... my Tok tolong gilingkan...my makcik tolong pakaikn...aku pakai kejap je, dalam sejam lebih sbb mata dah ngantuk time tu....kang ada inai yang melekat kt muka plak kalau pakai time tido hehe



Corak kt tengah tu aku decide nak lukis lepas terpengaruh dgn pengapit aku time jalan2 kat India street kt Penang... Pengapit mengalahkan pengantin ok haha aku suruh orang tu lukis kecik2 je tapi dah jadi satu tapak tangan dah... frust jap tp dh buat redha je la... dari padam, trus tak elok jadinya...dahla corak tak sama, baik aku lukis corak sendri je... agak menyesal jgk :(


inai di kaki, Kak Ina dari butik pengantin yang lukiskan sbb termasuk package pelamin skali. kalau tak amik mcm rugi la kan...tangan mmg aku tak nak lukis asalnya sbb tu akak tu lukis di kaki je...


ada sape2 nak hire aku lagi tak pasni? hahaha

5 comments:

~ NANA ~ said...

waah ada bakat rupanya! hehe nice

eyanne said...

bakat terpendam cewah prasan jap hahaha

cik selamah kundang said...

aku ada.tunggu tugas tu aku kasi nanti

eyanne said...

ok aku tunggu haha

myatiqah said...

tangan pengantin mstila yg comey kiut miut tu....haha