lalaalala

Jan 5, 2011

wedding shoes

shoes hunting dh selesai! lega rasa..punya lama dok cari tapi tak jumpa yang berkenan di hati huuhu b2b ni mmg cerewet sket.. nak cari 2 pasang kasut..satu tuk pakai time nikah & sanding, sepasang lagi tuk hantaran & reception umah K-on...kasut hantaran aku blasah je pakai trus..klu tak,xtahu bila nk pakainya..  pergi cari brg2 hantaran during KL- Kelantan trip last 2 weeks Christmas sales la katakan... nk tau Klantan trip baca sini.. CSK akan  update lg nnt kot..silala ikuti blog dia :P 

ok bebalik cite pasal kasut... aku mau sepatu merah & cream... habis pusing satu midvalley & OU tapi tak jumpa2 jgk yang berkenan...haha sketnya besar shopping complex xjumpa2 jgk...gila cerewet btul aku ni..nasibla sapa yang ikut aku shopping...abis sma kedai aku nk masuk..klu rasa xlarat jalan tu,tak payah ikut aku shopping ok :P byk je yang cantik tapi over budget la :( aku nak yang simple & murah je...dan yang paling penting tak tinggi sangat sbb K-on pn xberapa nk tinggi hehe..lebih 2-3 inch je kot :D esoknya smbung cari kt KLCC plak...kali ni dah nekad..kena bli jgk2... tapi sempt bli sepasang je..sepasang lagi bli kat Penang huhu..Penang jgk yg best! :P

kasut macam ni aku try kt kedai apa tah..x ingt plak...kaler merah..tgk cantik je tapi bila pakai rasa macam ada yang xkena je... CSK kata macam tampal reben je kt dpn tu...reben dia lg bsr dari pic bwh ni...so cancel la...xjadi bli...


Kasut ni plak aku try kt Lewre...kaler merah jgk...cantik sgt..tapi size aku dh abis...frust tul...yang tinggal size 9 je..bapak besar..akunya size 6 je uhuk.. :(


kasut macam ni byk je..murah ada mahal pn ada...tapi aku tak berapa suka kasut yg tutup belakang... kaki aku ngada2 sket...orang kata kena gigit dlu, baru dia xgigit tuan dia...tipu je..aku gigit pn sama je..melecet jgk...tapi bleh je nk letak plaster ke gel/benda yg lekat kt blakang kasut xmo bagi kaki melecet tu..apa tah namanya... yang aku selalu bli brand scholl tu...ok je tapi lama2 pakai terkua jgk..


So aku pilih kasut yang macam kt pic ni... tapi bknla kasut sejibik macam tu..ala2 je la... kosong je kn..nnt aku bli la brooch tempek kt depan tu..baru cantik kn... kasi bling2 sket haha sepatu merah sudah ok..xperlu nak tampal apa2 lagi..pakai trus aje nnt... Barang2 hantaran yg lain pn sudah settle...Alhamdulillah...tak payah pk pasal ni lg...:)

picca dr sini & sini


Luv

8 comments:

PurPLe LaDy AiFA said...

kasut yang last tu ade kat hush puppies! kaler merah.. kalo nak yg kale puteh i ade..kunun utk wat sanding tp tak penah pakai pon.. rugi je beli..tp ade riben kat dpn die..

eyanne said...

eppa: byk je kasut mcm tu tp tggi sgt la eppa...huuhu xpe dh bli dh..hehe tq ek!

cik selamah kundang said...

habis brapa kt kasut?hehehe

eyanne said...

CSK: wt2 tya plak ek...dush!

harzharun said...

hi dear...i dulu, beli kasut satin plain, pastu letak kerongsang..hahaha...xsempat nak cr kasut ms tu...rembat je mn ada...

elle's laaa~ said...

kasut yg last tu same mcm kite punye ... :)

eyanne said...

harzharun : nnt nk bli keronsang jgk letak kt kasut tu heehe

elle : msti cantik kasut u kan hehe

ElyaElmo said...

cantik laa design kasot putih ni!!elya pun tgh cari kasot sanding ni....
nk cari custome made gak..takde masa....
huhuh